Zoekmachine optimalisatie (SEO) Kaatsheuvel

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO) Kaatsheuvel

 

Zoekmachine optimalisatie voor jouw  bedrijf

“Zoek, en gij zult vinden” is een zin die je vast vaker hebt gehoord maar waarvan de context in de jaren toch wel wat is veranderd. Google krijgt namelijk een steeds prominentere rol in ons leven, een rol waarvan de Europese Commissie zelfs vindt dat Google infrastructuur is. Google levert namelijk een snelle en efficiënte oplossing voor al je zoekopdrachten en onze afhankelijkheid van Google neemt steeds meer toe.

Wat is zoekmachineoptimalisatie (SEO)?

Zoekmachineoptimalisatie, of op zijn Engels: Search Engine Optimization, wordt vaak afgekort als SEO. SEO bestaat uit twee onderdelen: Op de website en buiten de website, ook wel bekend als On page en Off page SEO.

Kort samen gevat komt het hier op neer:

On Page SEO

  • Het schrijven van de teksten
  • Gebruiksvriendelijkheid van de website
  • Snelheid van de website
  • Het begrijpen en voldoen aan de zoekintentie van de gebruiker

Off page SEO

  • Sociale media
  • Backlinks
  • Jouw linkprofiel
  • Lokale vermeldingen

Benieuwd wat mijn hulp je kost? Lees hier meer over de kosten

Neem contact op of bel op 06 14 31 2008 voor meer informatie

Gevonden worden via Google

Gevonden worden met Google wordt dus steeds essentiëler en is vooral voor nieuwe maar ook bestaande webshops erg belangrijk. Stel Google voor als een winkelstraat die mensen gericht op jouw winkel af kan sturen, maar alleen als het heel duidelijk is wat jouw winkel doet. Het is dus erg belangrijk om concreet en direct te communiceren wat jouw webshop te bieden heeft en welke categorieën er zijn. Hoe beter je dit doet, hoe meer mensen de juiste weg kunnen vinden in de winkelstraat.

Iedereen die op zoek is naar bepaalde producten wil deze efficiënt, snel en duidelijk vermeld hebben en dit is een dienst die Google biedt met bijvoorbeeld Google Shopping. Daarnaast zijn er ook veel mensen op zoek naar informatie of willen ze op hun gemak websites vergelijken. Hier biedt Google zoeken de uitkomst, mensen zoeken op merken, categorieën of op specifieke producten en komen zo bij jouw of andere websites uit. Deze mensen willen niet altijd iets kopen maar zijn wel op zoek naar jou. Lever jij ze een goede dienst, de juiste informatie of een andere vorm van meerwaarde dan komen ze zeker terug.

Het is dus van essentieel belang voor jou om gevonden te worden, maar alleen op de producten waarmee jij een klant ook echt van dienst kan zijn. Ik help je om dit voor elkaar te krijgen, samen kijken we naar jouw productassortiment, je USPs (Unique Selling Points) en stemmen we de communicatie richting Google en de eindklant zo af dat iedereen weet waar die aan toe is.

Neem contact op of bel op 06 14 31 2008 voor meer informatie.

Wat kost SEO?

Zoekmachineoptimalisatie is arbeidsintensief en vooral in de opzetfase komt hier veel bij kijken. Vaak moet er veel aangepast worden en moet er flink geïnvesteerd worden. Er zijn daarom verschillende opties mogelijk.

Basispakketten voor lokale ondernemers:

Uitgebreide pakketten voor nationale inzet:

* Afhankelijk van de sector kan dit variëren. Samen wordt er altijd overwogen waar het meeste te halen valt en waar we het beste op in kunnen zetten voor een positief resultaat.

Meer weten?

Laten we eerst in gesprek gaan over de mogelijkheden en wat de uitdagingen zijn voor jouw bedrijf. Is jouw bedrijf in de buurt? Dan kom ik graag een keer langs om ook écht te begrijpen waar jij voor staat en wat jouw doel is.

Wil je het liever online? Druk op het onderstaande nummer of vul het contactformulier in.