Wie ben ik?

Over D de Kort Online Marketing:

Sinds 17 jarige leeftijd ben ik al actief in Online Marketing. Wat onschuldig begon liep al snel uit tot een hobby, en van hobby tot vak. Inmiddels ben ik officieel AdWords gecertificeerd en werk ik hard om mijn kennis verder uit te breiden. Sinds 2016 ben ik daarom ook actief als Freelance Online Marketeer, gericht op zoekmachineoptimalisatie en het adverteren in Google AdWords.

De reden dat ik voor mijzelf ben begonnen is omdat ik het leuk vind om webshops en websites te begeleiden in het proces van online zichtbaarheid, maar daarnaast realiseer ik mijzelf ook dat een marketingbureau voor veel ondernemers geen optie is.

Ik werk op een transparante manier en ik verwacht ook dat er transparantie tegenover mij is. Zo weten beide partijen precies waar ze aan toe zijn en wordt er eerlijk en open gecommuniceerd.

Ik werk vanuit een flexibele basis en ben in essentie aanwezig in Kaatsheuvel en Tilburg, maar ik ben erg flexibel en werk vaak vanuit andere landen of locaties

De oplossing die ik bied:

Veel ondernemers richten zich op de producten of diensten die geleverd worden en de kwaliteit hiervan, daarnaast komt er nog veel administratie en rompslomp bij kijken. Er is dus weinig tijd voor het online gedeelte van de organisatie, en het is vaak te duur om het uit te besteden.
De oplossing die ik bied is een sterke online basis voor een lage investering. Wanneer de basis aanwezig is kan deze afhankelijk van de resultaten uitgebreid en versterkt worden, in de richting die jij wilt. Op de Diensten pagina vind je waarmee ik je van dienst kan zijn.

Indien je vragen of opmerkingen hebt, neem vooral contact op!

Tevreden met de diensten die ik lever? Laat een review achter!