Wie ben ik?

Over Dominique de Kort Online Marketing:

Sinds 17 jarige leeftijd ben ik al actief in Online Marketing. Wat onschuldig begon liep al snel uit tot een hobby, en van hobby tot vak. Inmiddels ben ik officieel AdWords gecertificeerd en werk ik hard om mijn kennis verder uit te breiden. Sinds 2016 ben ik daarom ook actief als Freelance Online Marketeer, gericht op zoekmachineoptimalisatie en het adverteren in Google AdWords.

De reden dat ik voor mijzelf ben begonnen is omdat ik het leuk vind om webshops en websites te begeleiden in het proces van online zichtbaarheid, maar daarnaast realiseer ik mijzelf ook dat een marketingbureau voor veel ondernemers geen optie is.

Ik werk op een transparante manier en communiceer altijd eerlijk en direct. Deze manier van samenwerken past erg bij mij en wordt vaak ook door de klanten sterk gewaardeerd.

Sinds 2017 richt ik me meer op het trainen en opleiden van ondernemers en personeel. Dit is in de vorm van een basis cursus of training, hiermee kan men gemakkelijker zelf de controle krijgen over de eigen online vindbaarheid.

De oplossing die ik bied:

Veel ondernemers richten zich op de producten of diensten die geleverd worden en de kwaliteit hiervan. Daarnaast komt er nog veel administratie en rompslomp bij kijken. Er is dus weinig tijd voor het online gedeelte van de organisatie, en het is vaak te duur om het uit te besteden.

De oplossing die ik bied is een sterke online basis voor een lage investering. Wanneer de basis aanwezig is kan deze afhankelijk van de resultaten uitgebreid en versterkt worden, in de richting die jij wilt. Op de Diensten pagina vind je waarmee ik je van dienst kan zijn.

Indien je vragen of opmerkingen hebt, neem vooral contact op!

Tevreden of wat minder tevreden met de diensten die ik lever? Laat een review achter!