Adverteren Google Grants

 

Beheer van je AdWords zoals jij dat wilt. Volledige inzicht, maximale transparantie en persoonlijk contact. Vanaf ieder budget. 

✓ Via Google behaald: 4 AdWords certificaten 

✓ Hands on ervaring

✓ Op basis van de doelstellingen van jouw stichting of NGO

✓ Officiële Google Partner

Google Adverteren voor stichtingen of NGO’s

Laat je AdWords eenvoudig en simpel beheren. Eenmalig machtigen en in goed overleg aan de slag.

Hoe werk ik:

  • Wekelijkse updates, eenvoudig toegang tot een dashboard gemaakt zoals u dit wilt.
  • Samenwerking gaat op basis van targets, Return on invest (ROI) en meerwaarde toevoegen.
  • Transparantie over kosten, werkzaamheden en tijd geïnvesteerd.
  • Op ieder moment opzegbaar zonder ongemakkelijke clausules, alleen afgesproken en daadwerkelijk gewerkte uren worden gefactureerd.
  • Automatische regels om opschorting van het account te voorkomen
AdWords beheer interface

Meten is weten!

Adverteren Google Grants

Werf donateurs

Google Grants AdWords beheer voor nieuwkomers

Bang om te investeren in Google AdWords? Geen probleem, we kunnen gewoon met een laag aantal uren aan de slag en kijken naar de resultaten. Klikken er veel mensen en levert het veel op, dan kunnen we het opschalen en verder verbeteren! Klikt er vrijwel niemand, dan passen we het aan totdat het werkt of stoppen we er mee. Zo is het geen probleem om ook met een lager budget aan de slag te gaan. Beheer hiervan kost weinig tijd en zal dus ook niet kostbaar zijn.

Google Grants aanvragen?

Als je nog geen AdWords gebruikt en aan het nadenken bent over het gebruik van dit medium geef ik je graag een korte inleiding. We bespreken dan hoe AdWords werkt, vanaf welke kosten je resultaten gaat behalen en wat een gezonde inrichting van AdWords voor jouw stichting of NGO zou kunnen betekenen.

Dit doen we om te kijken naar waarde van bepaalde acties. Een bezoeker die op jouw website komt en vervolgens op de contact knop drukt is bijvoorbeeld gemiddeld 5 euro waard, terwijl een nieuwe donatie of inschrijving op jouw nieuwsbrief je maar 0,20 cent waard is. Door kritisch te kijken naar jouw website en waar voor jou de waarde zit kunnen we een effectieve campagne opzetten.

Organisch met Google Grants groeien.

Vervolgens gaan de aan de slag op de meest natuurlijke manier: Klein beginnen, langzaam groeien en richting de ”zon” groeien. Ik werk graag op deze manier omdat men zo op een gezonde en organische manier de markt in kan groeien.

Tegenwoordig ontwikkelt de markt zich erg snel en ga je al heel snel met een te groot budget de verkeerde kanalen op, laten we eerst testen hoe jouw NGO of stichting het in AdWords doet en vervolgens de budgetten opschalen als het voor jou werkt!

Interesse of wil je meer informatie? Neem contact op of bel me even op 06 14 31 2008.