Laag budget Adverteren Google

Beheer van je AdWords zoals jij dat wilt. Volledige inzicht, maximale transparantie en persoonlijk contact. Vanaf ieder budget. 

✓ Via Google behaald: 4 AdWords certificaten 

✓ Hands on ervaring

✓ Op basis van jouw doelstellingen

Google Adverteren met laag budget

Laat je AdWords eenvoudig en simpel beheren. Eenmalig machtigen en in goed overleg aan de slag.

  • Dagelijks updates, eenvoudig toegang tot een dashboard gemaakt zoals u dit wilt.
  • Samenwerking gaat op basis van targets, Return on invest (ROI) en meerwaarde toevoegen.
  • Transparantie over kosten, werkzaamheden en tijd geïnvesteerd.
  • Op ieder moment opzegbaar zonder ongemakkelijke clausules, alleen afgesproken en daadwerkelijk gewerkte uren worden gefactureerd.

    AdWords beheer interface
    Meten is weten!

Laag budget AdWords beheer voor nieuwkomers

Bang om te investeren in Google AdWords? Geen probleem, we kunnen gewoon met een laag budget aan de slag en kijken wat het doet. Klikken er veel mensen en levert het veel op, dan kunnen we het opschalen en verder verbeteren! Klikt er vrijwel niemand, dan passen we het aan totdat het werkt of stoppen we er mee. Zo is het geen probleem om ook met een laag budget aan de slag te gaan. Beheer hiervan kost weinig tijd en zal dus ook niet kostbaar zijn.

AdWords beheer: Met 1 euro budget adverteren
Met 1 euro per dag meetbaar aan de slag

Gebruik je nog geen Google AdWords?

Als je nog geen AdWords gebruikt en aan het nadenken bent over het gebruik van dit medium geef ik je graag een korte inleiding. We bespreken dan hoe AdWords werkt, vanaf welke kosten je resultaten gaat behalen en wat een gezonde inrichting van AdWords voor jouw bedrijf zou kunnen betekenen.

Dit doen we om te kijken naar waarde van bepaalde acties. Een bezoeker die op jouw website komt en vervolgens op de contact knop drukt is bijvoorbeeld gemiddeld 5 euro waard, terwijl een nieuwe inschrijving op jouw nieuwsbrief je maar 0,20 cent waard is. Door kritisch te kijken naar jouw website en waar voor jou de waarde zit kunnen we een effectieve campagne opzetten.

Illustratie potentie AdWords beheer: Van klein tot groot

Vervolgens gaan de aan de slag op de meest natuurlijke manier: Klein beginnen, langzaam groeien en de juiste richting op groeien. Ik werk graag op deze manier omdat het risico zo niet groot is en men op een gezonde en organische manier de markt in kan groeien. Tegenwoordig ontwikkelt de markt zich erg snel en ga je al heel snel met een te groot budget de verkeerde kanalen op, laten we eerst testen hoe jouw bedrijf het in AdWords doet en vervolgens de budgetten opschalen als het voor jou werkt!

Mijn AdWords certificatie. Ik heb deze certificatie op gelegenheid van Tribal mogen behalen maar ik doe geen zaken met Tribal. Heb je een heel groot budget of complexe vragen, dan is Tribal het bedrijf wat je verder kan helpen.

Interesse of wil je meer informatie? Neem contact op of bel me even op 06 14 31 2008.