Diensten

Online Marketing Training & Cursussen

Sinds 2017 geef ik Online Marketing Trainingen en Cursussen. Deze trainingen zijn met name gericht op ondernemers en lokaal ondernemerschap. Tijdens de training leer je de basis van het online gevonden worden en hoe jij daar direct invloed op uit kan oefenen. Daarnaast krijg je, afhankelijk van jouw wensen informatie over: Zoekmachineoptimalisatie, online adverteren, linkbuilding, SEO teksten schrijven én nog veel meer.

Wil jij jezelf óf een aantal mensen de handvatten geven om jouw online vindbaarheid te vergroten?

Google Mijn Bedrijf Laten Maken

Google Mijn Bedrijf is onmisbaar als je lokaal en regionaal gevonden wilt worden. Steeds meer gebruikers gaan met de stem zoekopdrachten uitvoeren en Google kiest de resultaten die vertoond gaan worden. Een goed geoptimaliseerde Google Mijn Bedrijf pagina vertoont jouw bedrijf bij relevante zoekopdrachten, en is het bijvoorbeeld een toerist? Dan wordt de informatie automatisch en correct vertaald. Wil jij dus ook gevonden worden wanneer mensen naar jouw diensten zoeken?

Lokale Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Online zichtbaarheid is en wordt steeds belangrijker. Waar Google in 2013 500 miljoen zoekvragen verwerkte op een dag, zijn dat er nu meer dan 3,5 miljard. Bedrijven die voorheen werden gevonden in de lokale krant of het telefoonboek worden nu gevonden door via en onze afhankelijkheid neemt toe. SEO en het opgenomen worden in de organische (zoek) resultaten is dus erg belangrijk, juist voor lokale bedrijven. Met lokale zoekmachine optimalisatie word jij vaker en sneller gevonden in jouw regio.

Als één lokaal bedrijf een GoogleMyBusiness pagina heeft, en het andere bedrijf niet, zal dit laatste bedrijf het zelden winnen in de lokale zoekopdrachten. Het is dus van essentieel belang om te zorgen dat er een goede basis is. Deze basis is snel gelegd en hoeft niet veel te kosten.

Adverteren Google Grants (SEA)

AdWords is de tool van Google om te adverteren in de Google zoekmachine. Met biedingen op bepaalde zoekwoorden kan jouw advertentie vertoond worden.  Door dit op een gezonde manier in te richten kan er veel geld verdiend worden, helaas is ook dit een tool waar enig beheer bij nodig is. Het kan eenmalig ingericht worden maar dan weet je niet of dit aan het einde van het jaar überhaupt nog winstgevend is. Daarnaast is het vaak de moeite niet waard om veel uren stoppen in het beheer van de campagnes.

Als één lokaal bedrijf een GoogleMyBusiness pagina heeft, en het andere bedrijf niet, zal dit laatste bedrijf het zelden winnen in de lokale zoekopdrachten. Het is dus van essentieel belang om te zorgen dat er een goede basis is. Deze basis is snel gelegd en hoeft niet veel te kosten.

SEO Teksten

Ik ben ooit begonnen met het schrijven van zoekmachine geoptimaliseerde teksten. Hier heb ik mijn eerste klanten gescoord en ik merkte dat de klanten ook extra advies over SEO erg waardeerden. Het schrijven van teksten doe ik nog steeds erg graag en vooral als nevenactiviteit, het werkt namelijk ondersteunend voor SEO en AdWords. Daarnaast schrijf ik graag blogs en creatieve teksten, zoals je ook op de website zelf kan zien.

Adverteren in Google Ads (Shopping)

Naast het adverteren voor stichtingen en NGO’s help ik ook commerciële bedrijven met het realiseren van een effectieve strategie in Google Ads. Ik help met het opzetten van shopping & search campagnes en ik zorg altijd voor een transparante uur registratie en dashboarding, zodat we beiden controle hebben over de uitgaven. Meer weten? Neem contact op.

Indien je nieuwsgierig bent naar de kosten, samenwerking of vrijblijvend advies dan kun je contact met mij opnemen op 06 14 31 2008