Kosten Online Marketing

Als je interesse hebt in verbetering van je online zichtbaarheid of het tot stand te brengen van deze zichtbaarheid ben je waarschijnlijk erg benieuwd naar eventuele kosten. Voor veel bedrijven is dit namelijk de grootste drempel om te investeren, de kosten zijn vaak niet transparant, je weet niet wat je krijgt voor je geld én je bent honderden euro’s verder voordat je resultaat ziet.

Kosten diensten:

Alle tarieven zijn ex. BTW

  • Mijn uurtarief is €22,50
  • Eenmalige uitgebreide SEO analyse €49,-*
  • Eenmalig inrichten AdWords campagne: 1 tot 3 uur (afhankelijk complexiteit)
  • Schrijven van simpele product- of categorieteksten: €0,03 cent per woord
  • Basis vertaling Engels – Nederlands of Nederlands – Engels: €0,03 cent per woord
  • Schrijven van creatieve teksten, overtuigende product- categorieteksten: €0,05 cent per woord
  • SEO basis (Zie blogs) voor jouw website €99,-

*Lees meer over de kosten hieronder

Wil je meer weten over wat ik voor je kan betekenen, of wil je een gratis analyse van jouw situatie en wat ik voor je kan betekenen? Neem contact op! Je kunt me ook bellen op 06 14 31 2008

Kosten SEO analyse webshop

Dit is niet een SEO analyse zoals je deze normaal online vindt. Niets is geautomatiseerd of gegeneraliseerd. Deze SEO analyse is specifiek voor jouw website of webshop, van begin tot eind uniek en compleet handmatig geschreven en afgestemd op jouw website. Graag neem ik met je door wat voor jouw website belangrijk is en wat minder belangrijk is zodat we samen kunnen bepalen waar de analyse zich met meeste op richt. Zo is iedere SEO analyse uniek en voegt deze waarde toe aan jouw bedrijf. Deze analyses worden zo geschreven dat jij zelf de verbeterpunten kunt verwezenlijken en je compleet onafhankelijk bent van mij, mocht je dit willen.

Ik heb de kosten gelijkgetrokken op €49,- omdat ik nooit zeker weet hoe lang een SEO analyse gaat duren. Ik zit eigenlijk altijd minimaal 3 uur aan een uitgebreide SEO analyse maar ik wil een duidelijke verwachting scheppen. Het belangrijkste is dat de samenwerking begint met een duidelijke en transparante start. Mocht ik minder dan 3 uur aan de SEO analyse zitten, dan betaal je alleen voor de gewerkte uren. Een goed begin is het halve werk.